Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evlerin maliyetinin ekonomik oluşunda iki temel etken vardır. Bunlardan biri prefabrik evlerin tüm malzemelerinin israf edilmeden fashionable fabrika tesislerinde üretilmesidir. Hazır evleri ekonomik kılan ikinci temel unsur usta gereksinimine ihtiyaç duymamasıdır.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan prefabrik ev oturumunuza hazır teslim edilir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfileında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son derece dayanıklı ve sağlamdır. Ordinary beton evler gibi uzun yıllar boyunca sıkıntısız olarak kullanılabilen bu prefabrik ev modelleri yapılar, şehir içinde ve doğada güvenle tercih edilir. Kat sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi de sağlamlık konusuna büyük oranda etki eder.

Taşınabilirdir, prefabrik ev modelleri dolayısıyla kullanıcı dilerse evinin başka arsaya taşınmasını sağlayabilir.

Ancak satın alma aşamasında mantolama için yeterli bütçeniz yok ise sonradan yaptırabilirsiniz. Prefabrik evlerin elektrik tesisatı nasıl yapılır?

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim planına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak yapılabilmektedir.

Konut açığının en kısa sürede kalıcı olarak kapatılmasını sağlamak için tasarlanan prefabrik ev fiyatları prefabrik ekonomik toplu konutlarımız, deprem, sel ya da savaş gibi dış faktörlerden kaynaklanan durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini sağlar.

Kullanım yerinde firma profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma hazır edilir.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine prefabrik ev fiyatları yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve fashionable yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar prefabrik ev teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Report this wiki page